A la carte menu / Julemenu

I Restaurant Bjælkehuset serverer vi klassisk dansk smørrebrød i hyggelige omgivelser og med kvalitet og service i højsædet. Vi sværger til danske råvarer og bestræber os hele tiden på at forny og raffinere vores køkken med respekt for traditionerne og i overensstemmelse med årstiderne.

Velbekomme!


A la carte besøg for 10 personer eller flere bestilles samme menu til samtlige gæster og bestillingen skal være afgivet senest otte dage før besøget. Særlige hensyn (børn, allergier etc.) kan imødeses. Informér os i så fald venligst ved første henvendelse.
Ved a la carte besøg skal afregning ske samlet med mindre andet er aftalt på reservationstidspunktet.

Julemenu

A la carte besøg for 10+ personer bestilles samme menu til samtlige gæster
 
Anretninger

Bjælkehusets Favoritanretning
Rødspættefilet med remoulade, hønsesalat med stegt bacon og frikadelle med rødkål og syltede agurker(ovenstående kan ikke ændres)……….....................……..............................……………………156,-

Det lille Julebord (min. 2 personer)
Marineret sild, rødspættefilet med remoulade, hønsesalat med
stegt bacon, juleskinke med grønlangkål, ribbensteg med rødkål og syltede agurker og ris a la mande med kirsebærsauce.
Pris pr. Person (ovenstående kan ikke ændres).................................................................................262,-

Det store julebord (min. 2 personer)
Marineret sild, karrysild, rejer, gravad laks, rødspættefilet med remoulade, hønsesalat med stegt bacon, juleskinke med grønlangkål, ribbensteg med rødkål og syltede agurker og ris a la mande med kirsebærsauce.
Pris pr. Person (ovenstående kan ikke ændres).................................................................................365,-

Tilvalg (min. 10 personer)
(40 dkk ekstra pr. tilvalg)
- Røget ål
- Æbleflæsk
- Julemedister

Smørrebrød

Dagens smørrebrød…............................................................…………………….99,-

3 slags sild
Serveres med løgringe, syltede rødløg og rugbrød......................................................................................145,-

Marineret sild
Sild der serveres med løgringe, syltede rødløg
og rugbrød ...................................................................................................87,-

Karrysild
Sild der serveres i karrydressing med æg, løgringe,
syltede rødløg og rugbrød ...................................................................................................96,-

Stegt sild
Lun stegt sild i syltelage tilsmagt med laurbærblade og
peber serveres med løgringe, syltede rødløg og rugbrød .................................................................................................104,-

Rødspættefilet med remoulade
Paneret og friteret rødspættefilet serveres med remoulade,
citron og rugbrød......................................................................................108,-

Rødspættefilet med rejer
Paneret og friteret rødspættefilet med mayonnaise, luksus rejer,
ørredrogn og citron, serveres på rugbrød......................................................................................129,-

Røget ål
Røget ål med røræg og purløg, serveres med rugbrød......................................................................................156,-
 
Gravad Laks
Dild gravad laks med rævesauce på ristet lyst brød……...……...............................................................................110,-

Luksus rejer
Håndpillede rejer med dildmayonnaise, citron og ristet lyst brød .................................................................................................118,-

Æg med rejer
Æg med håndpillede rejer, mayonnaise, ørredrogn og citron,
serveres på rugbrød......................................................................................113,-

Hønsesalat
Klassisk hønsesalat med stegt bacon,
serveres med ristet lyst brød…........………............................................................................93,-

Frikadeller
Lune frikadeller med rødkål og syltede agurker, serveres med friskbagt rugbrød……………………………………..........……………………………………………………..91,-

Ribbensteg
Lun stegt ribbensteg med rødkål og syltede agurker,
serveres med rugbrød........................................................................................99,-

Kartoffelmad (kan også laves vegansk)
Kartoffel med mayonnaise, løg, purløg og rødløg, serveres på rugbrød ...................................................................................................91,-



Ost

Gammel ost (Spillemanden)
Stærk ost (lagret i 18 måneder) med mørk rom, løg og sky serveres på friskbagt rugbrød med fedt.............................................................................................104,-



Desserter

Ris á la mande
Hjemmelavet ris a la mande, serveret med hjemmelavet kirsebærsauce ...................................................................................................70,-

Mandelhorn
Bagt marcipanhorn med mandler og chokolade.....................................................................................47,-

2 stk. Håndlavet chokolade...................................................................................30,-

Cookie
Hjemmelavet cookie med chokolade og nøder ...................................................................................................30,-
Restaurant Bjælkehuset | CVR: 29887896 | Valby Langgade 2, 2500 Valby - Denmark | Tlf.: 36303596