(Sammensæt selv din 3 retters menu. Min 20 kuverter)
Forretter
- Kyllingesoufflé med bacon og urter, serveret med persillepesto. Hertil brød og smør.
- Cremet kartoffel og porresuppe serveret med bacon og
Forårsløg. Hertil brød og smør.
- Ovnbagt laks med urtecreme og grønne asparges
- Carpaccio af oksemørbrad, med esdragonemulsion og ristede mandler.
- Fiskesymfoni af lakserilette, makrel / krebsehale parfait og håndpillede rejer. Serveret med dildmayonnaise, citron, brød og smør.
Hovedretter
- Kalveculotte, rødvinssauce og årstidens grønt.
- Oksefilet, rødvinssauce og årstidens grønt.
- Kyllingefarseret kalvemørbrad, portvinssauce og årstidens grønt
- Krondyr, vildtsauce, waldorfsalat, tyttebær og årstidens grønt
Hovedretter serveres med stegte små kartofler
Desserter
- Chokolademousse serveret med flødeskum
- Panna cotta med råmarinerede bær
- Gammeldags æblekage
- Rødgrødstrifli
- Gateau Marcel serveret med frisk frugt
- Rødgrød med fløde
- Kiksekage med flødeskum
Pris pr kuvert.............................................................................387,-