Selskaber / Selskabsmenuer / 3 Retters menu

3 Retters menu

(Sammensæt selv din 3 retters menu. Min 20 kuverter)

Forretter

- Kyllingesoufflé med bacon og urter, serveret med persillepesto. Hertil brød og smør.

- Cremet kartoffel og porresuppe serveret med bacon og
Forårsløg. Hertil brød og smør.

- Ovnbagt laks med urtecreme og grønne asparges

- Carpaccio af oksemørbrad, med esdragonemulsion og ristede mandler.

- Fiskesymfoni af lakserilette, makrel / krebsehale parfait og håndpillede rejer. Serveret med dildmayonnaise, citron, brød og smør.

 
Hovedretter

- Kalveculotte, rødvinssauce og årstidens grønt.

- Oksefilet, rødvinssauce og årstidens grønt.

- Kyllingefarseret kalvemørbrad, portvinssauce og årstidens grønt

- Krondyr, vildtsauce, waldorfsalat, tyttebær og årstidens grønt

Hovedretter serveres med stegte små kartofler
 
Desserter

- Chokolademousse serveret med flødeskum
- Panna cotta med råmarinerede bær
- Gammeldags æblekage
- Rødgrødstrifli
- Gateau Marcel serveret med frisk frugt
- Rødgrød med fløde
- Kiksekage med flødeskum
 

Pris pr kuvert.............................................................................387,-
Restaurant Bjælkehuset | CVR: 29887896 | Valby Langgade 2, 2500 Valby - Denmark | Tlf.: 36303596